Vriendschap is een begrip…

Je zult merken wat ik bedoel, als ik zeg: het is meer dan een gevoel. Probeer niet alleen te nemen, maar des te meer te geven. Je vindt hier de beste darmowe gry hazardowe automaty bez rejestracji book of ra, je hebt tijd om het te krijgen!

Vriendschap is goed, het geeft je steeds weer moed. Vriendschap is het allermooiste op aarde, iets wat je elkaar geeft van onnoembare waarde.

Met vriendschap bedoelen we echte vrienden, die met je lachen maar ook met je grienen. Vriendschap nee…zoek het maar niet, als je het zoekt…brengt het verdriet.

Je komt ze vanzelf tegen…of ook weer niet, dan zul je denken…altijd hetzelfde lied. Dan biedt er iemand zijn of haar schouder, of het nou een jong iemand is of een ouder.

Dan raak je aan de praat en krijg je vertrouwen, door de tijden heen zul je het dan ook niet berouwen. Echte vriendschap is niet te vervagen, zelfs niet in lengtes van jaren of dagen.

Vrienden delen mee in vreugde en verdriet, stilzwijgend helpen ze je en roddellen niet. Als het je vrienden zijn zullen ze je waarderen, als het echte vriendschap is hoef je ze dat niet te leren.

Als een vriendschap geen stand houd, weet je dat die niet was onderbouwd. Als mensen je niet meer zien staan, dan mag je zeggen…er heeft nooit een vriendschap bestaan.

 

klik op het huisje om terug te gaan naar het menu