Grappen & Grollen

POLITIEK…… Een zoon vraagt aan zijn vader:

Pap, wat is eigenlijk politiek ? Vader zegt: “Jongen, dat is heel eenvoudig”. Kijk, Ik breng het geld thuis, dus ben ik het KAPITALISME. Je moeder beheert het geld, dus is zij de REGERING. Opa ziet er op toe dat alles her ordentelijk verloopt, hij is de OVERHEID. Het dienstmeisje is de ARBEIDERSKLASSE. Wij hebben allen maar één doel voor ogen namelijk jouw welzijn, daarom ben jij het VOLK. Je kleine broertje die nog in de luiers loopt is de TOEKOMST”. De zoon denkt na en vraagt of hij er een nachtje over mag slapen. Je vindt hier de beste darmowe gry hazardowe automaty bez rejestracji book of ra, je hebt tijd om het te krijgen! ´s Nachts wordt hij wakker omdat zijn kleine broertje in zijn luier heeft gepoept en vreselijk schreeuwt. Omdat hij niet weet wat hij moet doen gaat hij naar de slaapkamer van zijn ouders. Daar ligt alleen zijn moeder en die slaapt zo vast dat hij haar niet wakker krijgt. Daarom gaat hij naar de kamer van het dienstmeisje waar hij ziet dat zijn vader bij haar in bed ligt en ze zijn met hele vreemde dingen bezig. Hij ziet dat Opa onopvallend door het raam toekijkt. Ze zijn allemaal zo druk dat niemand merkt dat hij voor het bed staat. Daarom besluit de jongen onverrichte zaken weer te gaan slapen. De volgende ochtend vraagt vader aan zijn zoon of hij met zijn eigen woorden kan uitleggen wat politiek is. Ja zegt de zoon: “Het KAPITALISME misbruikt de ARBEIDERSKLASSE terwijl de OVERHEID toekijkt en de REGERING slaapt. Het VOLK wordt volkomen genegeerd en de TOEKOMST ligt in puin”. Wat een politiek zeg !!!

En wij maar aanhoren dat het verboden is….

En nog bekeurt worden als je betrapt wordt…:P

Sjors uit Medemblik belt 112…..

Sjors ging naar bed, toen zijn vrouw zei dat er licht brandde in het tuinschuurtje, ( wat ze net kon zien vanuit het slaapkamerraam ). Sjors ging naar de achterdeur om het licht in het schuurtje uit te doen, toen hij zag dat er een paar kerels zijn spullen aan het jatten waren. Gauw belde hij 112, en zei: “er lopen dieven in mijn achtertuin, en die stelen mijn spullen”. De brigadier vroeg: “zijn ze ook in huis”? en Sjors zei : “nee”. Toen zei de brigadier: “doe de deur goed op slot, dan komen we als we tijd hebben even langs, want alle politieauto’s zijn op dit moment ergens anders bezig”. Sjors zei: “OK”. Hing op en telde tot honderd. Toen belde hij weer 112. Met Sjors uit Medemblik, ik belde zojuist ook al dat er dieven in de tuin liepen. Nou,ik heb ze zojuist allemaal neergeschoten. En hij hing de telefoon weer op. Binnen vijf minuten kwamen er drie politiewagens aanscheuren en een ambulance. De politieagenten rekenden de inbrekers in op heterdaad. De brigadier kwam naar Sjors en zei: “ik dacht dat jij ze had neergeschoten”? Sjors zei: “Ik dacht dat jij geen auto’s ter beschikking had”?

Als je nog nieuwe achterlichten zoekt….

Misschien heb je dan nog wat aan deze,

ze zijn/waren van een Ferrari.

Een nieuwe leraar…..

Er is een nieuwe leraar in een klas.

Hij wil zien of de kinderen in zichzelf geloven. Daarom zegt hij: “Wie dom is gaat staan.” Na enkele minuten…. Tim staat op en de leraar vraagt: “Denk je echt dat je dom bent?” Waarop Tim antwoordt: ” Nee, maar ik vond het zo zielig dat u de enige was die staat!”

Een verkeerde bril, of………

misschien toch nog te bijziend.

Langs het strand…

Een meneer loopt langs het strand. Als hij in het water een zwemmer in moeilijkheden ziet, springt hij er in en redt hem.

  De zwemmer zegt: ‘Hartelijk dank. Ik ben geen mens, maar een goede geest. U mag twee wensen doen.

  Da’s mooi,’ zegt de meneer, dan wens ik als eerste een fles jenever die nooit opraakt.

De geest geeft hem een fles jenever.

  De meneer drinkt er uit en als hij naar de fles kijkt, zit die nog helemaal vol. ‘Dat is fantastisch!’ roept die meneer uit: ‘Doe mij er nog maar zo ??n!!

Anti flits-terreur…

Zo zie je maar…slopen is niet speciaal het alternatief om het flitsen tegen te gaan.

De vertegenwoordiger…

Er komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: Dag mevrouw, ik ben vertegenwoordiger van hele goede stofzuigers: die zuigen echt alles, maken alles schoon. En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil. En de vertegenwoordiger gooit een hele doos met vuiligheid over de vloerbedekking en zegt: Met mijn stofzuiger maak ik dat weer helemaal brandschoon. Ik garandeer u: elke korrel die blijft liggen, eet ik persoonlijk van de vloer.

Zegt de boerin: ‘Nou begin dan maar vast te eten, want we hebben geen elektriciteit.

Gewoon lekker gek doen…doe het maar eens na. 😛

De Vlag…

Een Amerikaanse toerist vraagt een voorbijganger

naar de betekenis van de kleuren van de Nederlandse vlag. “Dat heeft alles te maken met de belastingen,” krijgt hij te horen, “als we de aanslag in de bus krijgen worden we rood van woede en wanneer we het te betalen bedrag lezen trekken we wit weg om ons vervolgens blauw te betalen.” De Amerikaan antwoordt: “Bij ons is dat ongeveer het zelfde, alleen zien wij er nog sterretjes bij”.

Uitkomst voor langere gesprekken, momentje a.u.b.

u wordt door verbonden…U kent het wel.

Een man en zijn vrouw…

Een man en zijn vrouw hadden wat probleempjes en besloten elkaar dood te zwijgen. Plotseling realiseerde de man dat hij zijn vrouw de volgende dag nodig had om hem om 5.00 uur wakker te maken voor een vroege zakenvlucht. Hij wilde echter niet de eerste zijn die de stilte zou doorbreken (en dus zou verliezen). Hij schreef daarom op een stukje papier: “Maak me alsjeblieft om 5.00 uur wakker”. Hij legde het papiertje op een plek waarvan hij zeker wist dat zijn vrouw het zou vinden. De volgende ochtend werd de man wakker en kwam tot de ontdekking dat het al 9.00 uur was en dat hij dus zijn vlucht gemist had. Hij was woedend en stond op het punt om op zoek te gaan naar zijn vrouw om er achter te komen waarom ze hem niet had gewekt. Ineens zag hij een papiertje bij het bed liggen. Daarop stond: “Het is 5.00 uur. Wakker worden.”

 

Als de nood het hoogst is…is de redding.

Tjah…kan ook gebeuren he.

Twee vleermuizen…

Op een middag zitten twee vleermuizen in een park.

Zegt de ene tegen de andere:

 “Ik heb honger, ik ga wat bloed zuigen.”

Even later komt hij terug met allemaal bloed om zijn mond. Vraagt de ander: “Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?” “Nou, zie jij die lantaarpaal?” “Ja.” “Nou, ik zag hem dus niet!”

Kan het misschien ook worden gebracht ?

…Maar het moet wel naar de 13e etage….:P

Een slechte leerling…

Thomas is een vrij slechte leerling. Op een dag probeert zijn vader hem wat aan te moedigen:

“het mooiste geschenk dat je op mijn verjaardag kan geven jongen, is een goed rapport”. “Dat is jammer pa” zegt thomas. Ik heb al een stropdas voor je gekocht.

Het zijn toch wel die nederlanders…

Twee nederlanders lopen door de straat. Ziet de ene een briefje van tien Euro liggen. Natuurlijk ziet de ander het ook. De ene nederlander pakt het briefje op, maar legt hem meteen weer terug.

Zegt de andere verbaasd: “Wat doe jij nou?” Zegt die ene: “Heb je ooit een tientje gezien met drie nullen?”

Zo zie je ze alleen maar rijden in America

Zeg nou zelf: “Is die niet lief ?”

Nou weet je gelijk hoe ze dat elders doen als ze geen brandstof meer hebben,

dan bieden de winkelwagentjes toch nog wel een uitkomst he. 😛

 

klik op het huisje om terug te gaan naar het menu